Sfeerfoto tuin
Opsomming diensten

Een trendy goed doordachte tuin

Hoveniersbedrijf Brouwers is een ambitieus bedrijf dat openstaat voor nieuwe ideeën en trends en zal deze op alle mogelijke manieren toepassen in en rond uw tuin. Een mooie tuin begint bij u binnen en is dan ook afhankelijk van uw smaak. Belangrijk is dat de tuin een verlengstuk van uw woonkamer en uzelf wordt met spannende lijnen en uitdagende elementen.

Rust, ruimte en sfeer

Als het goed is, roept een tuin emoties op. U moet er met plezier naar kunnen kijken. De stijl van de tuin moet passen bij uw persoonlijke beleving en woonomgeving. Voor Hoveniersbedrijf Brouwers is dat een heel wezenlijk uitgangspunt!

Voor ons als ontwerpers zijn visie, inlevingsvermogen en communicatie met de opdrachtgever belangrijke aspecten. Hierdoor krijgen tuinen een eigen karakter, die zowel de beleving van de opdrachtgever goed weerspiegelen als ook passen bij de stijl van Hoveniersbedrijf Brouwers.

Na het eerste vrijblijvende gesprek gaan we aan de slag. Al uw wensen vormen de basis en dienen als uitgangspunt voor het ontwerp. Door toevoeging van onze vakkenis en creativiteit zal binnen de afgesproken termijn een eerste schets aan u worden gepresenteerd, samen met een ruwe begroting. In deze schets zitten al uw wensen verwerkt maar mogelijkheid tot verandering is geen probleem. Aan de hand van uw opmerkingen zal een definitief ontwerp en begroting worden gemaakt.