Sfeerfoto tuin
Link naar Brouwers Basic line pagina

Basic-line tuinconcepten

Basic-line concepten zijn goed uitgebalanceerde tuinen voor een lage prijs. Wij bieden u een compleet aangelegde tuin aan, die naar eigen wens kan worden ingedeeld. Door de vaste scherpe m² prijs weet u meteen wat de kosten zullen zijn.

Wat kunt u verwachten van onze basic-line concepten:
 • Goed doordacht, trendy ontwerp
 • Degelijke materialen
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Lage kosten

Wat kost een basic-line tuin?

Onze vaste prijs per m² is slechts €39,- incl. BTW
Bij tuinen groter dan 40 m² kan dit bedrag zelfs nog lager uitvallen.


Materialen

Verharding
Bij Basic-line kunt u kiezen uit een ruim assortiment betonstenen.

Een kleine greep uit het assortiment:
 • Strakke steen (20 x 30 x 5 cm), diverse kleuren
 • Strakke steen (30 x 40 x 6 cm), diverse kleuren
 • Tegels (50 x 50 cm), grijs/zwart

Beplanting
Uiteraard kunt u kiezen uit een mooie gevarieerde beplanting, zodat u volop kunt genieten van uw tuin.

Gazon
Creëert ruimte en rust in uw tuin en is gezien de kosten een ideaal basic-line product. Bij een grote tuin met veel gazon kunnen we voor u een nog scherpere prijs rekenen.


Hoveniersbedrijf Brouwers

Basic-line is onderdeel van Hoveniersbedrijf Brouwers. Bent u benieuwd hoe een Basic-line ontwerp eruit ziet, neem dan gerust telefonisch contact op met ons op 06-10850810, of stuur een e-mail naar info@hoveniersbedrijfbrouwers.nl. Wij komen vrijblijvend uw situatie bekijken en de mogelijkheden met u bespreken.


Voorwaarden

Om deze scherpe prijs te kunnen hanteren zijn er enkele voorwaarden waaraan de tuin reeds moet voldoen.
 • Uw tuin heeft al een erf afscheiding (haag, schutting, muur etc.).
  Heeft u nog géén erfafscheiding of wilt u graag iets nieuws. Dan nemen we dit tegelijk op in het nieuwe tuin plan en krijgt u hiervoor een aparte prijsaanbieding.
 • Géén hoogte verschillen groter dan 10 cm met uitzondering van natuurlijk verloop.
 • De tuin dient leeg te zijn alvorens wij beginnen met de aanleg. Dat wil zeggen: alle obstakels moeten verwijderd zijn, maar ook alle beplanting, bestrating en grond dat niet in het nieuwe plan is opgenomen.
  Heeft u geen tijd of zin, of bent u niet in staat om zelf de tuin leeg te kunnen ruimen, dan zal Hoveniersbedrijf brouwers een bijpassend voorstel doen om dit te kunnen realiseren. Dit zal dan tijdens het eerste oriënterend gesprek duidelijk naar voren gebracht moeten worden.
 • De betreffende tuin ligt binnen een straal van 25 km. Van Sint-Oedenrode. Ligt uw tuin buiten dit gebied dan doen wij u een passend voorstel.


Exclusieve tuin

Mocht u toch liever een wat exclusievere tuin willen, dan bent u bij ons ook aan het goede adres. Wij verzorgen namelijk het hele proces van ontwerp tot onderhoud. Graag komen we geheel vrijblijvend de mogelijkheden met u doorspreken. Neem gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch 06-10850810, of stuur een e-mail naar info@hoveniersbedrijfbrouwers.nl.